Tabulková čokoláda, Strana 2
Značky
Alergeny
Druh
Procento kakaa
Pražené drcené kakaové boby bez cukru v ručně vyráběné 70% tmavé čokoládě. Bean to Bar Single origin To nejkvalitnější kakao a tradiční evropské techniky zpracování....
Delikátní chuť pražených mandlí spojená s výraznou chutí 59% čokolády. Bean to Bar čokoláda Pomalu pražené mandle 59% kakaa z ručně sbíraných bobů
Delikátní chuť pražených mandlí spojená s výraznou chutí 59% čokolády. Bean to Bar čokoláda Pomalu pražené mandle 59% kakaa z ručně sbíraných bobů
Objevte tropické chutě pražených kousků oceňovaných kešu Dulce v kombinaci 32% bílou čokoládou
Kakaové tóny hořké čokolády jsou rozmanité a intenzivní. Pražená vůně, stejně jako slad, vlašské ořechy a citrusové plody vytvářejí v chuti podívanou s dlouhým závěrem. Ještě více!
Mléčná čokoláda s lískovými oříšky, zjemněná jemně praženými oříšky. To je ideální kombinace a tato je prostě špičková.